Med Grönfri och Grönfri Proffs är det lätt att ta bort mögel!

Det är verkligen trist med mögel och hussvamp vill du inte ha för den kan skada både dig och materialen i ditt hem. När du misstänker att det är svartmögel på gång i ditt hem ska du använda dig av Grönfri eller Grönfri Proffs för att bli av med eländet.

bli

Varorna säljer som smör. När du använder Grönfri på rätt sätt kan du se fram emot ett hem där det blir mycket trevligare och säkrare att vistas.

Märket är inte det viktiga. Många andra medel har samma verksamma ämne. Du måste köpa produkter som Påväxt-Stopp i speciella butiker online. Enklast är att beställa på nätet.

Använd Grönfri överallt

Du kan tvätta de flesta ytor. Trädgårdsplattorna blir som nya.

Använd en högtryckstvätt för att nå upp på taket. Svartmögel har ingen chans om du använder Bensaltensid eller liknande medel.

Mixa på rätt sätt

Gå metodiskt till väga i ditt arbete. Du kan använda dig av vanlig Grönfri eller av Grönfri Proffs som är för hantverkare och 3 gånger starkare.

Läs instruktionerna om hur du använder Grönfri. Grönfri räcker alltså fem gånger så länge. Om du sköter rengöringen med Grönfri Proffs är det istället 15 gångers spädning som gäller.

Grönfri har enligt kemikalieinspektionen 8% Bensaltensid (Bensalkonklorid) som aktiv substans. Den säljs som mycket starkare. Styrkan kan varieras beroende på sammanhanget. Låga priser gäller.

Grönfri Proffs har enligt kemikalieinspektionen 25% Bensaltensid (Bensalkonklorid) som aktiv substans. Späder man ut Bensaltensid, som är 50%-ig, med lika delar vatten har man en motsvarande blandning för ungefär halva priset.

Miljön blir inte påverkad.

Du ska städa frekvent

Behandla ofta med Grönfri för att hålla mossan borta. Mossa, alger och mögel är envisa organismer som gärna kommer tillbaka.

Behandla gärna i förebyggande syfte. Regelbunden takrengöring är verkligen klokt av flera skäl. grön mossa Grön påväxt är ju inte särskilt fint.

Om du har otur måste du byta ut takpannorna. Det kan sluta med att du måste riva allt.

Anlita inte någon det första som du gör

Mossa och mögel är inte att leka med. Då slipper du renovera. Grönfri gör jobbet enklare.