Med riktigt bra antibakteriell handtvål får du effektiv handtvätt

Kom ihåg att tvätta händerna i dessa tider. Har du handtvål hemma? Den rådande situationen har medfört att allt fler använder handtvätt.

Handsprit står fortfarande högt i kurs hos många, men det räcker inte.

Det är en allmän uppfattning att handsprit hjälper mot corona. Handspriten tog slut överallt. Det ironiska är att det inte alls är säkert att det fungerar perfekt med handsprit mot virus.

Det är faktiskt så att handspriten har svårt att hantera en vanlig förkylning. Det räcker oftast med bra rutiner för handtvätt. Det är fakta som inte har förändrats bara för coronaviruset.

Använd handtvål för att skydda dig

dax

Om du vill vara säker på att döda bakterier så ska du använda en antibakteriell tvål. En antiseptisk tvål måste inte innehålla alkohol som kan ha skadlig effekt. Bakteriedödande tvål är skonsam mot huden men aggressiv mot virus. Du kan till exempel köpa Smittstopp handtvål.

Du vet väl hur du ska göra för att praktisera en korrekt handtvätt? Använd en bra tvål och tvätta händerna i 20 sekunder. Skölj sedan händerna.

Det är också viktigt att tvätta händerna regelbundet. Tvätta händerna med handtvål efter varje toalettbesök. Använd den också när du kommer hem. Tänk på att även ha tvål i köket. Då glömmer du inte bort det.

Det är lättare än du tror att få smittan!

Det är viktigt att försöka att besvara den frågan när man ska välja desificeringsmetod. antiseptisk tvål Handtvål är inte allt.

Tänk också på att använda bakteriedödande medel. Det är av stor betydelse. Har du provat den bakteriedödande sprayen?

Försök att interagera med andra. När barn i din närhet har influensa symtom ökar risken för att du kan bli smittad. Då kommer en bra handtvål väl till pass, använd det som din dagliga handtvätt.

Alla måste hjälpa till

God handtvål i alla ära men vi måste komma ihåg att vi får bästa effekten när alla tvättar händerna flitigt. Fyll på ditt lager där hemma så att det inte tar slut. På alla platser som du kan komma på.