När du använder luktborttagaren Yocoair spray blir livet enklare

Blir du också besvärad av dålig lukt? Svettlukt har en distinkt karaktär men den går att bli av med. Yocoair spray löser problemet. Genom att använda en luktborttagare likt denna tar du bort dålig lukt på nolltid.

ta

Den är dessutom helt naturlig. Det är mineralsalt och vatten som är hemligheten. Därmed så är det inte farligt att använda den ens då det finns barn i närheten. Då barn ofta enkelt smutsar ner sig kommer luktborttagaren väl till pass hos den genomsnittliga familjen. Våra skor och kläder kan också börja lukta om de inte tas hand om på ett korrekt sätt.

Luktborttagaren är så skonsam mot huden att den även kan användas som deodorant. Håller lukt borta i 10-12 timmar. Trots sina milda ingredienser har sprayen full effekt mot dålig lukt.

Få ut full effekt av Yocoair spray

Yocoair spray är så pass enkel att använda att inga förkunskaper krävs. Produkten kan användas när som helst. Självklart kan du även denna luktborttagare för att spraya i luften. På så vis kan den även användas i badrummet.

Fungerar även utmärkt att använda i skorna. Så enkelt tar du bort svettlukten, genom att spraya. Vissa skor kan man ju inte tvätta. Men sprayen får illaluktande skor att bli neutrala igen utan att förstöra material. Det tjänar alla på.

För de extra svåråtkomliga områdena finns även Svettluktsdödaren Spray att köpa från allt-fraktfritt.seeller hos särskilt utvalda sportbutiker.

Ta bort dålig lukt på en gång och andas ut

Stank ska inte behöva uthärdas. dålig lukt i skor Vissa tycker att det är svårt. Men faktum är att du inte behöver köpa nya träningskläder varje säsong. Det enda du behöver göra är att använda Yocoair spray.

Kanske har du läst om andra sätt att få bort dålig lukt. Ett vanligt tips är att lägga en bit kol i skon. Det kan leda till missfärgningar av skon. Det gäller vid alla typ av kolanvändning.

Men sprayen ger inte problem. Luktborttagaren kan även användas när du reser. Årets olika årstider kan föra med sig olika överraskningar. Ett unket hotellrum blir mycket behagligare då du får bort lukter som tycks vara en del av inredningen.

Luktborttagaren är så smidig att den kan användas överallt

Om du sätter dig i bilen är det inte kul om det luktar gammal banan. Genom att hålla rent i bilen och runt omkring dig är mycket vunnet. Barn skräpar ofta ned, om du haft barn i baksätet tjänar du på att städa efteråt.

Om det inte skulle hjälpa eller om det fortfarande luktar, ta då fram Yocoair spray och du ska se att lukten försvinner. Det här kommer att neutralisera lukten och så blir det behagligt i bilen igen. Nästa gång du ska göra rent bilen – använd Yocoair spray.