När du behöver grape tonic som groggvirke för festen

Ni glömde anskaffa groggvirke och de första gästerna är allaredan på ingång. Nu kanske du överväger att det får bli ren vodka, men så behöver det inte bli. Du kan göra goda drinkar med Sodastream.

Blanda drinkar med grape tonic och din Sodastream läskmaskin

Men din Sodastream är verkningslös om du inte har alla ingredienser på plats. Lös det så tidigt du kan. Agera aktivt.

kinin

Du kan använda dig av smakessenser och sedan göra den läsk som du behöver för att få till riktigt goda drinkar. Det finns läskkoncentrat som ger en fantastisk smak. Allt du behöver är rätt maskin sedan är du igång.

Använd dina koncentrat. Fråga gästerna vad de vill ha att dricka när de dyker upp. Om någon vill ha grape tonic är det bara att servera det. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Barnen måste ha andra alternativ

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

Du kan göra din egen julmust om du har en läskmaskin. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Aromhuset fuskar inte med sina produkter.

Kolsyra bör man alltid ha minst en extra fylld kolsyreflaska hemma. Så fort man behöver kolsyran är den slut. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. De finns på Rusta och ÖB.

Restauranger köper ofta kopplingsslangar och seriekopplar maskinerna. Då behöver man inte byta kolsyra så ofta.

Våga experimentera och skapa helt nya drinkar

Prova nya smaker på ditt mineralvatten och utforska nya sätt att dricka vatten på. Du kan kombinera lite som du vill. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Du kan även leta efter tips online.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Du kan ju även påverka vin med hjälp av din läskmaskin. Du kan få mousserande vin med ett knapptryck.

Om du gör bål har du stor nytta av en läskmaskin. Mixa smaker fritt. Smaken blir perfekt och färgen vacker. gin o tonic grape tonic Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Du kör bara maskinen igen.

Du står fri från butikerna och deras sortiment. När det klockan slår kvart-i-fest är det bara att ta fram smakerna och maskinen och köra igång. Det kan bli fest när som helst. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.