Nu är Dolce Gusto kaffekapslar äntligen här

Vi är många som gillar kaffe. Med Dolce Gusto kaffekapslar kan du alltid göra en härlig cappuccino hemma. Kapslar kan användas på många olika vis.

beställa

Häll i vatten i tanken sedan är du igång. Det hela är klart på några minuters tid och det här är en Cappuccino maskin som inte kräver särskild skumning. Kul är det också.

Det är enkelt att använda Dolce Gusto kaffekapslar

Läs innantill. Du kan köpa andra varianter online. Rätt kapsel på rätt plats helt enkelt.

Om allt är på plats så kan du köra igång. Då kommer hett vatten att med högt tryck gå genom kaffekapseln. Om du vill göra kall dryck måste du se till att spaken för vattentemperaturen står på kallt läge.

Tomma kapslar kan slängas i soporna. Man kan bara använda den en gång. Du får ta en ny om du vill göra en kopp till!

Vet du vad en Cappuccino maskin är för någonting?

Du kan använda Cappuccino maskin för det ändamålet men det är ingen sådan maskin. Det beror på att den inte använder mer än kapseln för att göra drycken. Den pulveriserade mjölken är redan integrerad.

Du får alltså cappuccino med Dolce Gusto trots att den inte kan kallas för Cappuccino maskin och det är ju väldigt bra. Det här blir mycket godare än cappuccino som du kan göra med pulver och hett vatten tack vare trycket i maskinen.

Maskinen kan du införskaffa här. billiga nespresso kapslar

De flesta aromer kan köpas i förpackningsformat nuförtiden. Beställ rätt typ av Dolce Gusto kaffekapslar.

Om du får rätt passform kommer det att fungera så kolla en gång till att det verkligen står att kapslarna är för en kaffemaskin Dolce Gusto. Utbudet är stort och det kan vara svårt att välja rätt.

Kostnaden varierar också. Det är aldrig lönt att köpa billigt för att datumet snart är nått eller för att det är något skumt med kaffet. Leta så hittar du rätt tillslut.