Nu finns det en specialbutik med fyllda lager av desinfektionsmedel till företag och vårdinrättningar

Onlinebutiken desinfektionsfabriken.com levererar till både företag och kommuner i hela landet.

Alla företag som behöver desinfektionsmedel kan beställa.

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Biocider och glycerin är också en bristvara. Det leder till höga priser.

Om du behöver handdesinfektion eller desinfektionsmedel så kan du köpa det direkt av desinfektionsfabriken.com. Bolaget saluför också C-vitamin som pulver som är billigare än tabletterna.

Butiken drivs av Gert Strand AB som tillverkat desinfektionsmedel sedan 2008 under tillsyn av Kemikalieinspektionen och Länsstyrelsen.

Man säljer bara produkter av högsta kvalitet. Det är vanligt att späda ut desinfektionsmedel med vatten.

handsprit

Men inte dessa produkter. Vid desinfektion går en del av biociden förlorad.

Företaget har utvecklat en unik Smutsknäckare som tar död på det mesta i bakterieväg.
Alla produkter för desinfektion innehåller en extra dos av tensid för effektiv rengöring. Ett perfekt resultat varje gång.

Det är en unik komposition som gör att bakterier och virus dör direkt.

De är katjoniska, det betyder att de är positivt laddade. positivt laddade. Coronaviruset har en negativ laddning.

Bakterierna blir angripna fysikaliskt med en positiv laddning, det betyder att bakterierna inte har en chans att överleva.

Handdesinfektionen måste vara skonsam mot huden. Många tror fortfarande att handsprit hjälper mot vinterkräksjuka. Det gör att du kan smittas lättare.

Riktig handdesinfektion köper du bara av desinfektionsmedelsfabriken. Ytdesinfektion är en populär produkt. Smittstopp säljer en bakteriedödande tvål.

Om man inte vill betala så mycket för produkterna så kan man späda ut dem med vatten så att priset per flaska bli lägre. En flaska som kostar 100 kr normalt kan med koncentrat blandas för 20 kronor.

Då drygar du ut användningen längre. Då kan du fylla hela lagret med flaskor. Många kan spara upp till 500 flaskor med den metoden. Du sparar även in på produktionen.

Nu är det nya tider. Förr såldes det på fat nu säljs det på flaska.

Nu känner du till hemligheten bakom desinfektionsfabrikens leveranser.

Vårt triple action desinfektionsmedel är särskilt anpassat för rengöringen av visir. Spraya på, vänta 20 sekunder, torka av. 1-liters koncentratet räcker till inte mindre än 100 flaskor.

Koncentrat att späda med vatten till desinfektionsvätska för desinfektionsbad av visir, skyddsglasögon, utrustning och tvättbara munskydd. Men det kan vara så att vårt visirbad på 32 liter är lättare att använda.

Desinfektionsfabriken.com servar många städbolag och vårdinrättningar.
Köp koncentrat, inte flaskor.

Produkterna rekommenderas av coronaviruset.info.info.