Nu finns läskmaskinEN som hjälper dig att göra egen julmust

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Men nu finns läskmaskinEN. Dessutom gör du en insats för miljön.

Julmust

Koncentrat passar bäst till hemläsk. Du får en mycket godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

Du har aldrig smakat en godare julmust

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Du kan också använda colasmak.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. Blanda smakerna till Sodastream som du vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

Smakessensen ger helt unik läsk. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. sodastreamer De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Det ändrar du med läskkoncentrat.

Du kan blanda nya smaker när du vill. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj rätt

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Ha lite variation. Prova olika smaker beroende på event.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.