Nu kan du få bort illaluktande svett

Kläder som du sportar i luktar, så är det. Beroende på hur du förvarar kläderna kan de börja lukta. Det finns mycket att göra åt illaluktande svett i sportutrustning, kläder och skor.

dålig

Använd bara luktborttagare som är lätta att använda. Du vill ju att det håller länge. Produkten kan förstöra inredningen om den är för stark.

Så enkelt blir du av med illaluktande svett

Det är inte svårt att ta bort illaluktande svett. dålig lukt i tvättmaskin
En del saker kan tvättas. Kontrollera om du tvättar rätt. Om du behandlar kläderna fel kan de snabbt börja lukta.

Luktborttagare textil är särskilt anpassad för textiler som inte kan tvättas i maskin. Luktstopparen är bäst i test.

En bra produkt ska inte förstöra dina kläder. Den ska också gå att använda för att ta bort röklukt och dålig lukt i skor. Du kan ta med den överallt.

Hur vet jag hur ofta jag ska behandla?

Det beror på. Om du rengör mer sällan kan illaluktande svett vara svårare att bli av med. Men det behöver du inte oroa dig för om du använder luktborttagare textil.

Röklukt försvinner lätt med enkla punktbehandlingar. Om kläderna används ofta kan du behöva rengöra oftare. Om du behandlar efter varje användning så blir det till en vana.

Tänk på omgivningen

Det normala är ju att man tar bort lukter innan man går ut. Men på gymmet så tycker du att det är helt okej att lukta mindre fräscht. Det är inget vidare.

Även om det är normalt med lukt på gymmet så behöver det ju inte lukta överdrivet mycket. Illaluktande svett kan upplevas som oattraktivt. Detta oavsett om svettlukten kommer från dina redskap eller dina kläder.

Rena kläderna då och då. Det har du stor nytta av. Det är mycket bättre med stinkfria kläder.

Var köper man produkten?

Luktborttagaren finns hos allt-fraktfritt.se. Det finns även en produkt som stoppar dålig lukt från avloppsbrunnar.