Nu kan du få bort kattkiss lukt utan farliga ämnen och medel

Katter tvättar sig väldigt ofta. Katterna putsar sig själva när de mår gött och då är doft och hygien inga bekymmer Fast att få bort kattkiss lukt är en annan femma.

få

Det är enkelt att ta bort Det finns lite olika sätt och det är klart att du ska försöka använda dig av en metod som inte är farlig vare sig för dig eller för missen. Med Yokoair behöver du inte oroa dig.

Om du vill få bort kattkiss lukt då ska du använda dig av Yokoair

Med sprayer som Yokoair och Luktstopparen spray är det enkelt att få bort kattkiss lukt Använd Yokoair. Sprayen fungerar inte bara mot katturin utan även mot andra typer av odörer.

En spray använder du lätt i hemmet eller kanske i bilen. Du kan även använda den i kattburen. Sprayen kan användas på flera typer av material. Kasta inte sådant som du kan rädda genom att använda sprayen.

Kaste det inte bara för att det luktar. Den effektiva sprayen gör att röklukt försvinner lekande lätt. Illaluktande skor och katter som kissar i ditt hem är saker som går att hantera då du har rätt verktyg!

Sprayen finns att köpa hos allt-fraktfritt och i andra webbutiker.

Träna din katt att inte märka på fel ställe

Nu kan du lösa kattkiss-frågan en gång för alla. Det kan vara en ide att träna din katt. Prova exempelvis att installera en kattdörr som katten kan använda.

Om katten kissar i en låda måste du byta sand ofta. Du kan även använda sprayen för att dämpa lukten något. Bra sprayer kan till och med dölja lukten helt.

Hankatter är duktiga på att markera revir. Katter som inte är kastrerade har oftast starkare revirinstinkter. Om katten kissar mycket kan det vara en av orsakerna. ta bort fotsvett från skor Katter är inte hundar men det går att lära dem att inte kissa hur som helst i hemmet.

Ta bort dålig stank omgående. Genom att spraya går det snabbare. Du kan leva i ett hem med normal luft igen.