Prova Aromhusets smakessens av persika till ditt kolsyrade vatten

En persika har ett orangefärgat kött, är en söt stenfrukt med ett hölje som är ludet, och har en kraftig kärna i mitten. Persikoträdet trivs i förhållandevis varma klimat som i länderna runt Medelhavet, men kan dessutom odlas i södra Sverige samt Danmark ifall förutsättningarna är fördelaktiga. Trädet är tämligen litet och har en maxhöjd på ungefär 6 meter, det bär blommor på våren, mellan februari och april, som därefter utvecklas till de goda, saftiga frukter vi så väl känner till.

smakaromersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Smaken av persika är mycket omtyckt i mycket, allt från te till kräm, saft, juice, glass eller drinkar – allting blir gott med persika! Aromhuset är ett märke som framställer essenser åt kolsyrat vatten. Dessa essenser är fria från socker och kemiska preparat, men ger rik samt god smak åt ens bubbelvatten. Allihopa Aromhusets essenser smakar som de ska och kan blandas med varandra efter egna önskemål. Persika är en av 16 smaker från Aromhuset och är otroligt god tillsammans med bl a Äpple, Citron alternativt Banan beroende på ifall man gillar sötma eller syrlighet. Persika är självfallet otroligt god helt på egen hand också.

När man doserar essensen i vatten rekommenderas man att ta ca 2 ml smak åt en liter vatten, smakerna är högkoncentrerade och varje flaska består av 30 ml, så med angivna rekommendationer räcker varje liten flaska till ca 15 liter vatten. Smaken kommer till sin fulla rätt i kyligt, kolsyrat vatten som har doserats en stund innan intag. Vi måste ju få i oss tillräckligt med vatten varje dag och med Aromhusets essenser tillsammans med lite bubblor blir det både gott samt enkelt.

Man kan mixa Aromhusets essenser i kolsyrat vatten från affären, men det går precis lika fint att ha i vatten som man med en sodastreamer har kolsyrat i hemmet. Det är dessutom ett miljövänligare alternativ som även är snällare mot plånboken genom att man slipper bidra till onödiga transportutsläpp och tämligen kraftiga överpriser. Vattnet i våra svenska kranar håller väldigt god kvalitet och är i mångt och mycket bättre än något annat vatten, så genom att använda sig av det spar man sina pengar, miljön och gör på samma gång hälsan en tjänst.

Svenskar dricker enormt mycket kolsyrat vatten, och än mer av smaksatt kolsyrat vatten. Vi vill ha ett angenämt alternativ som inte skadar hälsan, men som är roligare än vanligt, stilla och smaklöst vatten. Aromhusets essenser är sockerfria och innehåller inga kalorier. De är dessutom fria från sötningsmedel som bidrar till konstiga bismaker samt färgämnen och passar därmed dagens moderna samt hälsomedvetna människor.

Man kan även låta barnen njuta av välsmakande bubbelvatten utan att bekymra sig över hål i tänderna eller onödiga sockerchockar, i sortimentet finns till och med några smaker som är speciellt framtagna för just barnen. Persika, med sin söta, mjuka smak, är dock också en essens som lämpar sig väldigt väl för barnens smaklökar.