Prova sko lukt spray i dina favoritskor

Skona är fina men luktar illa. Då kan du behandla dina skor med en sko lukt spray. Det är ett vanligt problem. Kanske är du en av dem som drabbats?

Få bort lukten utan att tvätta

få

Det går att få bort dålig lukt utan att tvätta skorna. Det går att göra lukten från fotsvett mildare men det är svårt att få bort den helt. Sko lukt spray kan du använda istället för att tvätta dina skor.

Luktstopparen Spray är perfekt att använda för att rengöra dyrare skor. Dessa tar bort all lukt. Men se först till att du vet varifrån lukten kommer.

Köp Luktstopparen hos allt-fraktfritt.se. Du även köpa sprayer som är anpassade till golvbrunnar.

Bättre hygien ger bättre lukt

Det är inte omöjligt att det är den dåliga hygienen som gör att skorna luktar. Prova att byta strumpor ofta. Sko lukt sprayEN kan tyvärr inte ta bort den dåliga lukten från dina strumpor, se därför till att använda rena strumpor.

Då blir luktborttagning som mest effektivt. Välj strumpor av material som kan suga upp svett. Bomullsstrumpor är bra att ha. Bomullsstrumpor suger upp svetten och skyddar foten.

Så enkelt är det att få bort svett från tygskor

Tygskor kan tvättas i maskin. Om din tvättmaskin är av nyare modell kan du prova det. Skon kan dock tappa i färg.

Om du vill ta det säkra före de osäkra så kan du använda sko lukt spray. Det är en luktborttagning som är mest skonsam mot känsliga tyger.

Använd bara produkter som är säkra för miljön. Luktstopparen spray består av livsmedelsgodkänt mineralsalt och ultrarent vatten. Den passar utmärkt som deodorant. Eliminerar svettlukt i upp till 12 timmar.

Rengör skorna ofta

Behandla så ofta du kan för att slippa lukten. Mängden fotsvett styr hur mycket du ska behandla. Men ta då och då tillfället i akt att kontrollera om det luktar som det borde. Spraya när det luktar.

Behandla innan lukten blir för intensiv. få bort fotsvett Annars luktar det lätt för mycket. Sprayen är särskilt bra mot svett i sportskor. Att lukta svett på gymmet är ingen bra ursäkt.