Rätta Lotto via TV – här är TV-kanalen

Att rätta lotto är lätt, särskilt i förhållande till att vinna på lotto. Man kan antingen avvakta till lotto dragningarna på onsdag alternativt lördag, alternativt så kollar man sin lottorad snabbt på någon av de sajter som publicerar de rätta lottoraderna på nätet.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

I Sverige har et varit möjligt att satsa på lotto sedan 1980, då Svenska Spel introducerade Lotto för svenska folket. Lotto blev snabbt inne hemma i stugorna samt det finns de som inte har förbisett en enda vecka av lottospelande på dessa mer n 30 år. Från begynnelsen har lottodragningarna sänts i TV-rutan varje lördag kväll under bästa sändningstid, för att attrahera så många lirare som möjligt till sig. Det går sällan många lördagar bänkade framför soffan med familjen och uppdukat helgmys innan man känner att det vore kul att själv delta i lottomomentet som kvällen alltid erbjuder. Klicka Här för mer info

Att satsa på lotto är lika enkelt som att rätta lotto, det kräver nästan inget av spelaren. Om man jämför med betting där folk spelar på vilka lag, hästar alternativt sportutövare som skall vinna eller gå miste särskilda matcher, så är lotto rena barnleken i komparering samt lämpar sig för den som diggar en aning gastkramning i vardagen, utan större engagemang. Vill man hellre känna att man med kunskap samt påläsning kan förbättra sina chanser att vinna, så är lotto förmodligen inte rätt spel.

För att satsa lotto kan man gå tillväga på ett par annorlunda sätt, antingen använder man sig av den traditionella metoden samt beger sig till sitt lokala spelombud för att fylla i sin lottorad på papperskupong, alternativt så bänkar man sig vid burken samt gör allt via internet. Hurdan man går tillväga har ingen av vikt för ens vinstchanser, men det har ofta stor betydelse för vilken känsla varje spelare har för spelet.

Internet har också möjligheten att spela på börsnoterade Oz Lotto som har betydligt högre vinster – I AU dollar! Vem som helst kan vinna på Lotto och mitt tips är att i varje fall spela dom 2 raderna man får helt Gratis som ny kund på Oz Lotto. Det är skarpa rader med full vinstmöjlighet att bli ekonomiskt oberoende generationer framåt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Att satsa på lotto blir allt mer populärt för var år som går samt nu är just Lotto samt andra förädla turspel där siffror är inblandade Svenska Spels största vinstindrivare. Den största vinnaren på lotto är just Svenska Spel som tjänar miljarder på landets spelare varje år.

Dragningarna av veckans lottovinnare och jokervinnare händer två gånger i veckan. Den klassiska dragningen sker på lördagar kl. 19.55 och alla lottorader ska vara inlämnade samma dag senast kl. 17.45 för att hinna registreras i tid för dragningen. Fler en dragning sänds på onsdagar kl. 18.25 samt då skall lottoraden vara inlämnad senast kl. 17.15. Skulle man bomma sändningen så kan man rätta lotto antingen via text-tv eller internet.