Så enkelt är det att använda egna klistermärken

Märkning av produkter är viktigt. Flasketiketter visar namn, innehåll och de har streckkod vilket gör det enklare att sälja vidare. Med klistermärken kan du vara säker på att allt blir rätt från början.

KÖP rätt sorts ETIKETTER. Det här betyder att du faktiskt kan sköta märkning av produkt på plats. Om du använder produkter av hög kvalitet så blir resultatet nästan som hos tryckeriet.

Det finns ett KLISTERMÄRKE för alla situationer

Med rätt klistermärken behöver du inga säljare. ALLT-FRAKTFRITT.SE är valet nummer 1 när det gäller att köpa etiketter. Svinnet blir minimalt.

Om du vill ha fotokvalitet på utskrifterna då ska du välja Epson7500G. Den är billig att använda. Med bra märkning kan du sälja fler produkter.
Du kan exempelvis använda direkttermoskrivare Brother P-Touch. Om du vill ha ovanliga etikettstorlekar då ska du vända dig till dustin.se.

Men en kommersiell vara är ju inte bara en produkt som ser bra ut. Du måste välja rätt design. Om det ser för amatörmässigt ut kan din försäljning gå ner. Men om allt ser ut som det ska så finns det inga problem.

Märkningen får inte lossna

plastetiketter

Det är viktigt att etiketten inte lossnar. Klistermärken lossnar inte i första taget. Det kräver andra metoder om man ska klistra på glas.

Nuförtiden kan man köpa etiketter på rulle. De har ett material som stämmer väl överens med produkten som märks. De är dessutom färgbeständig.

Placera etiketterna där de ska vara

Med rätt utrustning kan du skriva ut klistermärken direkt. Dessa använder du sedan för att etikettera. Alla kan lära sig att göra det.

De flesta företag kan klara produktionen själva. Det kan du spara tid på.

Genom att skriva ut mindre kvantiteter kan du anpassa produktionen och göra snabba ändringar. Speciellt om man vill ha alla på samma etikettrulle. Om man ska köpa etiketter från ett tryckeri så kan den här typen av krav leda till att det blir väldigt dyrt.

Med en egen etikettmaskin och etiketter som håller hög kvalitet så får man fina resultat. Då blir det också lättare att hålla deadlines som kan vara nog så tajta. Man kan ta in extrapersonal om man behöver.

Det här är ett arbete som man kan lära folk som inte har en aning om hur den produkt som märks används. Det är fördelaktigt.