Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Det kan även fortgå på sommaren.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Ingen mer dålig lukt alltså.

få

Via allt-fraktfritt.sese finns 2 luktborttagande sprayer. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Den tar bort svett i 12 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Allt måste kastas tillslut. Det gäller skor med. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Applicera sprayen direkt i skorna. Applicera ett lager. Det behövs inte mer. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Varför går inte lukten bort?

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Om du använder bomullsstrumpor slipper du lukt.

Det är också viktigt att byta strumpor. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. få bort fotsvett Vissa byter till och med oftare. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Även fötterna måste tas om hand. Glöm inte att tvätta fötterna. Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.