Så kan du få bort svettlukt från kläder som du behöver

Vissa kläder är för ömtåliga för att kunna tvättas i tvättmaskin. Ibland kan de ju lukta svett oavsett. När du inser att det inte går att få bort svettlukt från kläder genom att vädra eller tvätta så krävs det andra metoder.

Luktborttagare är effektiv mot dålig lukt. Det här betyder att du inte måste tvätta sportutrustning som förstörs av maskinen. Skor tål oftast samma behandling därför kan metoden användas även till detta.

Sportkläder och Svettluktsdödaren går hand i hand. Luktstopparen fungerar också bra. Du hittar båda produkterna hos allt-fraktfritt.se.

ta

Använd spray för att få bort svettlukt från kläder

Svettlukt kan tas bort på flera sätt. Du kan till exempel använda Yocoair. Sprayen är smidig och du kommer åt överallt.

Ta med sprayen på resan. Du kan ta med den på utflykten.

Är det verkligen så att det luktar svett?

Kanske känner du igen lukterna. Det finns en mängd av olika lukter. Ruttnande material kan vara en lukt.

Alla sprayer är inte bra. Tänk på det. Man vill ju att kläderna ska hålla länge. Rätt lukt kräver rätt metod, undersök därför dofterna innan du börja behandla.

Då du tvättar på fel sätt så måste du ändra rutinen

Vissa kläder kan lukta illa oavsett. Kläder av syntetiska material är ett exempel. När du börjar svettas i dessa så luktar de genast illa. Du måste tvätta materialet på rätt sätt.

Se efter om du ska använda sköljmedel eller inte. doftborttagare
Ju mer du lär dig desto bättre blir det. Så gör du för att få bort svettlukt från kläder.

Ibland kan det faktiskt vara så att en spray fungerar bättre. Sprayen torkar snabbt och du är snabbt igång med din vardag igen. Prova att ha med den i bilen.