Skapa flasketiketter till dina drycker

Det är viktigt att du märker upp dina flaskor. Etiketten innehåller mängder av information. Du kan märka ditt hembryggda öl med likadana flasketiketter.

Snygg design är ett måste om man ska sälja produkten men också något som du kan vilja ha för din egen saft. Innan du börjar måste du skissa på hur etiketten ska se ut. Pappret måste hålla en bra kvalitet om slutresultatet ska bli snyggt.

Så gör du en snygg design för flasketiketter

Det finns många designers som kan hjälpa dig att skissa på olika förslag. Du kan göra det själv. Det finns program som är till för att skapa en egen etikett.

Du kan exempelvis använda freelabelmaker.com. etiketter allt-fraktfritt.se säljer etikettpapper.

Men det kan vara så att det inte ser jätteproffsigt ut. Om drycken ska säljas så är det inte så dumt att få professionell hjälp med själva designen. Sedan så kan man använda en egen etikettdispenser för att få på märkningen på flaskorna.

Tänk på vilka etiketter du väljer

Etiketter som håller hög kvalitet är ett stort plus. Det imponerar på kunderna. Etiketten får inte lossna från flaskan när den stått i kylen.

Det gäller alltså att de etiketter på rulle som man använder sig av har ett klister som klarar av fukt. När det gäller flasketiketter är det extra viktigt. Streckkoden måste ju synas.

Hög kvalitet innebär också att färger förblir intakta. Man vill ju kunna läsa vad det står även efter en längre tids användning. En bra etikett ser proffsig ut. Samma sak gäller om du gör det själv.

Så använder du en etikettdispenser

En etikettdispenser snabbar på etiketteringen. Alla klarar av det. En manuell etikettmaskin finns att köpa hos allt-fraktfritt.se. Den visar vad man kan sköta själv.

etiketteringsmaskin

Det är en maskin som skänker stor glädje och nytta. Privat så kan man tycka att det är kul att kunna märka med så snygga etiketter. Maskinen sänker kostnader för företag också.

Då är det lätt att märka för hand. Slutpriset kan hållas nere. Det tjänar alla på.