Slå vad om pengar hos NordicBet

Gränssnitten NordicBet Toolbar och Simple Bet är tillgängliga för den som önskar spela hos vadslagningssiten NordicBet.

NordicBet Simpel Bet

Simpel Bet är NordicBets patenterade gränssnitt som stöder spelare som har svårighet att finna de event som man kan vilja spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare olika frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och via dessa frågor får en spelare olika tips på diverse matcher samt odds som kan intressera en.

NordicBet

NordicBet har en hemsida som erbjuder spel på diverse event från flertalet länder världen runt och de kommer i 6 olika språk. De använder sig av ett användargränssnitt som är väldigt enkel och fräsch och gör det genomförbart för spelare att finna det de söker lätt. NordicBet är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har i avsikt att erbjuda sina spelare olika odds som är konkurrenskraftiga på olika sport event på den Europeiska marknaden. NordicBet är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala samt Europeiska sportevent, något för flera spelare som söker sports book.

Bland de sporter som erbjuds hos NordicBet finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf samt fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är NordicBet en plats som erbjuder en allt möjligt, som flera stora ligor från olika Europeiska länder. NordicBet erbjuder också sina kunder goda odds på flera matcher från både lokala samt mindre ligor.

Kom igång och spela hos NordicBet

För att starta ditt spelande hos NordicBet är det enbart att först registrera sig samt öppna ett konto. Processen tar enbart några få minuter och handlar enbart om att först fylla in lite information, så att man därpå kan börja sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns många sätt att uträtta en insättning och bland annat kan man använda sig av Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy och Moneybookers.

För de som behöver stöd alternativt söker ännu mer information, finns NordicBet support tillgängligt genom antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i fler språk och man kan kontakta dem via e-post eller chatt dygnet runt. Kontakt via telefon är däremot enbart öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minsta insatsen hos NordicBet ligger på €0,13 och bestäms efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron samt olika Skandinaviska valutor. Den högsta insatsen för spel hos NordicBet bestäms efter den max vinst man får för det enskilda vadet man gör på t.ex. en match, vilket ligger just nu på €22,500. Hos NordicBet finns också en gräns för den summa man kan vinna per dag samt veckovis och den ligger just nu på €84,375.

Fördelar med att spela hos NordicBet

Att spela hos NordicBet medför att man kan ta del av flertalet olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos NordicBet kan ta del utav är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare som kommer från Norge, Sverige och Danmark. Det kvittar vad resultatet är efter din första vadslagning, du kommer fortfarande att erhålla din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in på ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa måste man som spelare först omsätta den åtminstone 3 gånger på tripplar med odds som ligger på åtminstone 1.80; Bara klicka här.

En ytterligare fördel som spelare hos NordicBet kan dessutom ta del utav är deras stöd vid vadslagning, som innebär att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig åtkomst till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det kvittar vad för andra saker som utförs på ens själva dator.

NordicBet är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare nöje på nätet.