Smaksätt vispgrädden med gul banan vispgräddearom för godare tårta

Aromhuset har nyligen lanserat en ny smak till sitt sortiment av vispgräddearomer, alltså banan. Färgen på grädden blir intensivt bananfärgad samt smaken distinkt banan, precis de kvaliteer man söker i en smak- och färgsättare.

Användningsområdena för Aromhusets vispgräddearom banan är många, man kan givetvis garnera tårtor samt bakelser med den, det går alldeles utmärkt att tappa aromen tillsammans med den ovispade grädden i en gräddsifon om man så önskar. Det är oxå väldigt gott att krydda yoghurt med Aromhusets vispgräddearomer, Aromhusets banan ihop med en droppe Sucralose i yoghurten och man har världens godaste efterrätt, utan en endaste kalori eller kolhydrat.

Aromhusets aromer för vatten, grädde samt kaffe fortsätter att vara helt fria från både kolhydrater och kalorier. Detta gör de där väldigt attraktiva bland särskilda grupper speciellt men oxå folk i allmänhet. Människor som lider av sockersjuka, små barn som inte bör acklimatisera vi socker samt alla de som av annorlunda anledningar försöker karva ner på socker, kalorier samt kolhydrater kan dra mycket nytta av Aromhusets vispgräddearom med smak av banan, därtill alla andra av varumärktes produkter. En höjdare för Atkins, LCHF och kolhydratmatoden.

I lanseringen av den nya banansmaken släpper Aromhuset oxå en vispgräddearom med smak av melon, samt tre nya smaker för bordsvatten – lingon, smultron och pepparmint. Framgångarna med tidigare smaker har varit enorma och efterfrågan är stor. Man kan studera mer om Aromhuset samt vad som erbjuds under varumärkets namn på www.aromhuset.com och aromerna kan köpas på www.allt-fraktfritt.se.

Om man äter enligt en kolhydratsbegränsad diet såsom LCHF, Atkins alternativt Dukan, så är Aromhusets vispgräddearomer en räddare i nöden. Det är lätt att tråkas ut av att blott äta kött, sallader samt naturell yoghurt, som många gör när de följer dessa dieter. Aromhusets vispgräddearom banan kan man mixa i vispgrädde samt äta som det är, istället för en sötsak när suget på något mysigt samt gott kommer tassa. I yoghurt är den lika god och alldenstund den tål både värme samt kyla kan man använda den i bakelse, frostings, hemgjord glass och frozen yoghurt. Blott fantasin sätter halt egentligen.

Vispgräddearomerna har i sig själva ingen sötma så vill man lägga ihop det så fungerar både Stevia och Sucralose bra. Tänk bara på att inte överdosera Stevia, för det kan då ge viss besk eftersmak. Sucralose däremot smakar som socker för det är gjort av socker – men 600 ggr sötare. Droppflaskan från allt-fraktfritt.se räcker länge, länge för man kan ta mycket mindre än rekomenderat.

Läskkoncentrat finns nuförtiden oxå med i Aromhusets urval, både lättsockrade samt sockerfria för att passa allas behov. Har man en egen läskmaskin så är dessa både prisvärda samt riktigt goda, du kommer aldrig ämna anskaffa avklarad läskedryck igen!

Har man barn så är Aromhusets vispgräddearomer ett måste att använda på födelsedagstårtor, i bakning och annat. Barn älskar de intensiva färgerna och de mjuka smakerna, särskilt banan, melon samt jordgubbe är barnens favoriter. vispa grädde i mixer

Smak och färgsättare för vispgrädde: gul banan

Aromhusets vispgräddearom banan är en fröjd för ögat, smaklökarna samt hälsan!