Spela skraplotter online 24/7

Att spela skraplotter online är ett väldigt lättillgängligt sätt att öka spänningen i vardagen. Virtuella skraplotter ser ut exakt som de fysiska och man kan själv välja flera sätt att skrapa, på samma sätt som det är med de skraplotter man handlar hos sitt spelombud. Man kan utse ett klassiskt mynt eller en speciell skraplottsskrapa.

Man spelar helst skraplotter när man är ute efter att med hjälp av lite tur ro hem några extra slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan gjord. De som gillar att spela skraplotter online är ofta människor som inte orkar sätta sig in i annat spelande, såsom betting, casino alternativt oddsspel. Att spela skraplotter online är att förlita sig helt och hållet på turen. Däremot är det vare sig tidskrävande, komplicerat eller speciellt dyrt så länge man klarar av att begränsa sig.

Ett genomtänkt sätt att spela skraplotter online på är att avsätta en viss spelsumma varje vecka eller månad och sedan hålla sig till den. På så sätt kan man se sina skraplotter som ett rafflande nöje som skulle kunna ge avkast. Även med hjälp av skraplotter kan man gå förlorad i spelberoende, man tänker att storvinsten enbart finns en lott ifrån – om och om igen. En skraplott är inte så dyr, men 10, 20 samt 100 stycken blir ett hårt slag för nästan vilken budget som helst. För att undfly spelberoende är det bra att sätta upp en spelbudget med en viss summa som får användas per vecka eller månad.

På spelsajterna online blir det ännu enklare att hålla koll på sina utgifter eftersom man kan upprätta ett spelkonto där man varje månad kan föra in precis så mycket pengar man vill spela för den månaden. Att spela skraplotter på nätet är dessutom minst lika underhållande som att skrapa fysiska lotter – och man behöver inte gå iväg till sitt spelombud varje gång man är sugen på lite spänning.

Den mest populära svenska skraplotten heter Triss och den finns i två olika varianter – vanlig samt dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50. Det finns olika typer av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster där man ges möjlighet att skrapa fram sin vinst i live morgonTV, samt klövervinster som ger en fast månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden under 25 år. Trisslotten 3WOW ger 55000 i månaden.

På svenskaspel.se kan man spela skraplotter på nätet, där finner man bland annat Triss, TIA- lotter och de olika Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss samt Skrapstjärna. Vilken skraplott som är den bästa är en smaksak.

På andra spelsajter, som Ladbrokes, Betsson samt Vera & John kan man också spela skraplotter online och sortimentet är rejält. Varje spelsajt har sina egna skraplotter med annorlunda utseenden och vinstscheman. Olika skraplotter kostar olika mycket och ger olika mycket i vinst, men vad man också ska ta i beaktning är hur många vinster som är i omlopp, vad oddsen är att man ska vinna alls. Mer info finns: Bara klicka här.

Man kan naturligtvis spela skraplotter online genom små spelsajter också om man önskar, man ska bara se till så att den sajt man spelar på är legal samt pålitlig.