Vid varmare väder blir fler sugna på slush då passar det bra att hyra slushmaskin

När det är varmt ute passar. Den här drycken har inte en lång tradition i Sverige under detta namn. Det är onödigt att hyra slushmaskin för enstaka gånger.

Du kan sälja din egen slush istället. I en verksamhet där det finns god anledning till moment som ger mervärde är det också klokt att tänka lite på hur en isdryck kan skapa bättre kundrelationer.

göra

Se över vilka alternativ du har för att dryga ut maskinparken. Bolag som allt-fraktfritt säljer sådant som du behöver.Då är halva förarbetet redan gjort och slush är ett steg närmare.

Tillverkningen av slush är enkel

Trycket på att hyra slushmaskin är mycket stort. Caféer säljer ofta slush.

Det många inte tänker på är att det inte alls krävs en regelrätt slushmaskin för att göra denna dryck. Det är ju bara smaksatt is som det handlar om. Du krossar bara isbitarna sedan är du igång.

Här kan du hyra slushmaskin

Att hyra slushmaskin är ingen nödvändighet. Din slush blir säkert jättebra.

En mixer, lite is och smaksättning är vad som behövs för att köra igång. Online kan du köpa alla tillbehör.com på svenska. Smaken kan du variera på en mängd olika sätt. I webbutiker som allt-fraktfritt och Prisad finns det ett enormt utbud av smaker och därmed går det att göra slush som är bättre än vad en traditionella slush maskin hade tillverkat.

För att undvika överraskningar när du hyra slushmaskin bör du läsa villkoren noga. Det gör att du kan experimentera.

Smaken är enkelt

Smaken är det viktiga. Mixa ihop egna smaker.

Det kan tyckas otroligt imponerande att ni så snabbt och enkelt kan se till att de som är sugna på slush får ett stort urval. Prova de smaker som du tror kommer att bli en hit.

Häll upp i passande kärl. Det gör också att det hela känns proffsigt och inbjudande. Med egna maskiner kan du pressa priserna.

En slushmaskin behöver inte vara en dyr apparat

Märket spelar ingen roll. Tänk utanför ramarna. Fast det innebär inte att du måste satsa på billig slushmaskin. Läs på innan köp.com.

De billiga maskinerna fungerar också. När driften också blir billigare eftersom du kan variera smaker och den mängd slush du tillverkar finns det mycket pengar att spara på denna lösning.

Blir det din tur att lyckas nästa gång

Slush är enkelt att börja med. Här kan det vara klokt att tänka till och inse att det kanske kan finnas möjlighet att sälja slush i flera sammanhang. Ha försäljningen på platser som du inte har sålt på förut.

Ligg steget före. Om du erbjuder alternativa lösningar så kan du vinna marknadsandelar.

Det finns ingen anledning till att använda socker. Sockerfri läsk kan användas för att göra slush utan socker. Efterfrågan kommer att vara hög.

Så gör du egen slush

Det mesta är redan gjort från början. Du lär dig snabbt. Din personal kan göra slush på nolltid.

Recept för slush med Aromhusets slushkoncentrat: 350 gram is (måste vägas), 1,5 dl vatten och 1 dl slushkoncentrat körs i en stark mixer tills det bildas issörja.

Försäljningen behöver inte ligga nere. Det kan förstås vara så att ni behöver öva lite på att servera på ett snyggt och estetiskt sätt.

Det behöver inte se ut som hemmagjord. vattenmelonslush Du hittar det du behöver på nätet. Det här kan bli en extra inkomst som blir väldigt populär och som till sist kräver fler mixers för att möta efterfrågan!

Kanske kan du servera på en hundutställning? De kanske köper koncentrat också.