Våra bästa tips

Våra bästa tips


Våra bästa tips tar vi betalt för! Den fabulösa summan av 2 dollar!
Detta gör vi av 2 orsaker. Givetvis för att få 1 1/2 dollar över efter Paypals avgift – dessa skänker vi till Dog Security Hundklubbs ungdomsavdelning. Så både vi och Du får några pluspoäng ovan där på köpet.
Men mest gör vi det för att Du i god tid skall ansluta Dig till Paypal. För att bli en första klassens merchant krävs det bl.a. att man varit med i 3 månader. Ansluter Du Dig nu så börjar tiden löpa. Så vi frestar Dig med följande som bara kan betalas med
Paypal:

Du får veta vår Nr 1 hemlighet för att få besök. Denna metod är helt gratis och tar bara minuter att genomföra – en gång. Kan också ändras efter hand. Vi får över 1000 besök om dagen på detta sätt.

10 styck eböcker gratis, Du ser dom på http://www.books24-7.com/bookstore/superbonus.htm Böckerna är värda US$ 150 och normalt använder vi dom som bonus till bokköpare i vår bokbutik på Internet.

Böckerna och programmen i denna butik kostar mellan 10 och 70 dollar styck. Här har Du en hemlig ingång till butiken och kan köpa vilken bok eller program som helst för 5 dollar, oberoende av ordinarie pris. Det kan Du göra redan nu genom att Klicka Här.

 

copyright 1996-2003 Swepromotions – – – –